Stævner og Løb

En vigtig del af Atletik er stævnerne og med den øgede fokus på motionsløb, er der efterhånden også en god mængde af motionsløb man kan deltage i.

  • Atletikstævnerne giver os en god mulighed for at opleve en masse atletik, mødes med og måle os op med de andre og desuden se noget godt atletik.
    Ønsker man at deltage i et stævne, skriver man til Aase via kontaktformularen med oplysninger om navn fødselsdato og år samt i hvilke discipliner man ønsker deltagelse eller kontakter ham til træning. Kan en forælder deltage som medhjælper til stævnet, skrives dette også på. Der vil løbende i kalenderen blive opdateret med hvem der deltager i de enkelte events, og om der er ledige pladser i biler mm.
    Husk at skaffe klubtrøje med logo samt sorte benklæder inden stævnet (klubtrøjen købes hos Torben Hansen Sport)
  • Motionsløbene giver os mulighed for at komme ud på nogle lidt længere distancer og giver os også mulighed for at vise ORIs farver frem for ikke atletikfolk. Vi opfordrer derfor vores atleter til at tage ud på motionsløbende og gerne i klubtrøjen. Især de tre lokale løb, Grevinde Danner, Færgelundsløbet og Sillebroløbet er vigtige da det giver os god lokal eksponering.
    Man står selv for at tilmelde sig til motionsløbene, men tilmelder man sig til et motionsløb, må man gerne kontakte Aase, så opdaterer han eventet i kalenderen, så man kan se hvem fra klubben der deltager.Tilmeldingsgebyr til stævner dækkes for betalende medlemmer af klubben, mens motionsløbene er for egen regning.

I kalenderen er atletikstævnerne markeret med rødt og motionsløb med gult. Husk at atletikstævner kræver at man opstiller i klubdragten.
Trøjen er lyseblå og bestilles i Torben Hansen Sport. Bukserne skal være sorte

bilde

Kender du til relevante motionsløb og stævner til kalenderen, så send en besked til webmasteren